BRANDBEFÄLSMÖTET 2022

Medverkande företag

Brandbefälsmötet 2022 Medverkande företag

Välkommen att besöka oss i utställningen under
Brandbefälsmötet 2022


Svebab
Svebab

Svebab – Svenska Brandslangsfabriken AB – är Nordens enda producent av rundvävd, flatrullad och formstabil vävslang. Vi finns i Skene, ca 3.5 mil söder om Borås. Vi är kända för vår brandslang över stora delar av världen, inte minst på grund av den kvalitet vi levererar. Med hjälp av vår erfarenhet och den kompetens vi samlat på oss under många år har vi kunnat utveckla våra slangar så att de idag håller absoluta högsta klass. Detta är också grunden till att vi lyckats utveckla slangarna vidare, så att de nu också klarar kraven inom många andra områden. Vi kompletterar också vårt sortiment med produkter från andra tillverkare och ställer då lika höga krav på våra underleverantörer som på oss själva vad gäller kvaliteten och snabb service. Vi väljer våra underleverantörer med största omsorg.

Svebab är idag en helt unik och komplett leverantör där säkerhet, miljö, kvalitet och snabb service är av högsta prioritet.

Läs mer om Svebab

Less
Less

Fremtidsrettet beredskap for storulykker. Komplette løsninger som støtter en helhetlig strategi for pasientevakuering. Fokus på systempakker som er intuitive, enkle løsninger, raske og funksjonelle når det står om liv. Våre systemer støtter en LEAN evakueringskjede som redder flere liv.

Läs mer om Less

AddSecure
AddSecure

Vi är en ledande europeisk leverantör av premiumlösningar inom säkrad data och kritisk kommunikation. Världen blir alltmer uppkopplad. Organisationer i olika branscher använder de möjligheter som kommer med smart teknik (IoT) och data för att fungera mer effektivt. Det gör det viktigare än någonsin att hantera data och kommunikation på ett säkert sätt. Detta kan många gångar vara livs- eller affärskritiskt, och att misslyckas är inte ett alternativ. Liv, egendom, viktiga samhällsfunktioner och stora värden är beroende av trygga och säkra data- och kommunikationslösningar – lösningar som du kan lita på 24/7.

Det är här AddSecure gör skillnad. Med vår erfarenhet och expertis, i kombination med förstklassiga lösningar och tjänster, gör vi det säkert och enkelt för uppkopplade enheter att överföra data och kommunicera med varandra – i larm, byggnader, elnät, lastbilar och mycket mer.

Vi säkrar data och kritisk kommunikation i en uppkopplad värld. Detta är både säkert och smart.

Läs mer om AddSecure

Zeziola Släckmedel
Zeziola Släckmedel

Din säkerhetspartner Zeziola Släckmedel AB representerar Bio Ex i Sverige.

Bio Ex är ett franskt företag som har specialiserat sig på att utveckla skumvätskor för olika typer av bränder. De nya skummedlen är effektiva och även 100% nedbrytbara i naturen. Bio For C uppfyller standarderna EN 1568, VERITAS och CEREN.

Läs mer om Zeziola Släckmedel

Cold Cut Systems Svenska AB
Cold Cut Systems Svenska AB

Cold Cut Systems Svenska AB är världsledare inom modern brandsläckning genom skärsläckning med vår produkt coldcut™ cobra. I skärsläckaren blandas vatten med skärmedel och sprutas ut under högt tryck genom lansens munstycke och skär hål i alla kända byggnads- och konstruktionsmaterial på mycket kort tid. Därefter kyls brandgaserna snabbt och effektivt genom att spruta in vattendimma. Idag finns runt 1000 skärsläckarsystem installerade i allt från små skåpbilar till specialbyggda stora räddningstjänstfordon i över 35 länder.

Läs mer om Cold Cut Systems Svenska AB

Northcom
Northcom

Du har tidigare känt oss som Swedish Radio Supply. Tillsammans med våra systerföretag i Norden har vi bytt namn till Northcom och är en totalleverantör och systemintegrator av lösningar för kritisk kommunikation.

I en värld där kommunikationstekniken ständigt utvecklas bidrar vi alltid med att skapa lösningar som fungerar. Från starten med analog kommunikationsradio har vi utvecklats till att bygga komplexa digitala kommunikationslösningar inom Tetra, DMR, IP/LTE och integrerade lösningar. Utöver det här är vi idag en betydande aktör inom trådlös kommunikation via 4G/5G och mobila routrar. Vi vet att det här är lösningar som marknaden idag kräver. Vi har en stark produktportfölj, men det viktigaste vi erbjuder dig som kund är vår kompetens. Vi är innovativa, teknikdrivna och vill skapa trygghet i våra kunders vardag. Vi är stolta över att ha ett nära samarbete med kunder inom Public Safety, Försvarsmakt, tung industri, flygplatser, säkerhetsföretag, kollektivtrafik och många fler. Kunder med unika behov som alla kräver stabil och säker kommunikation i det dagliga arbetet. Vårt mål är att leverera lösningar som fungerar sömlöst. Kommunikation ska inte ska vara något man behöver tänka på. Det ska bara fungera. Alltid.

Läs mer om Northcom

ERBJUDANDE

Erbjudande grupplicens

7.950 kronor exkl. moms.
Grupplicens innebär fritt antal inloggningar inom egna organisationen/
räddningstjänsten. I grupplicensen ingår dessutom tillgång till webbinariet i efterhand.

Läs mer

MEDVERKANDE FÖRETAG

Brandbefälsmötet 2022 presenteras av

img/bbm21/slideLogos/zeziola.png
img/bbm21/slideLogos/addsec.png
img/bbm21/slideLogos/less.png
img/bbm21/slideLogos/coldcutsys.png
img/bbm21/slideLogos/svebab.png
img/bbm21/slideLogos/northcom.png

FÖRELÄSARE

Thomas Hansson

Medelpads Räddningstjänstförbund

Thomas Hansson arbetar som olycksutredare i Medelpads Räddningstjänstförbund. Förutom olycksutrednin...

Läs mer om våra föreläsare här